Asociatia "Un strop de fericire"

Asociatia "Un strop de fericire"

Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fericire - Youth Hub AUSF

Status: Fundraising

Scopul centrului este sa implice tinerii in problemele comunitatii, sa stimuleze initiativa, sa ofere o alternativa pentru dezvoltarea personala a tinerilor prin asumarea unor responsabilitati in organizarea proiectelor.

[ Show more ]

70 RON

Raised:

1

Supporters:

3

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Centrul de Tineret al Asociatiei Un Strop de Fericire, Youth Hub AUSF, functioneaza de aproximativ 1 an ca un grup pe o retea de socializare, reuneste aproximativ 200 de liceeni din orasele Ploiesti, Baicoi, Valenii de Munte si Busteni, tineri care prin proiectele asociatiei actioneaza la nivel local, in comunitatile din care provin,in proiecte de educatie, sport si social.

Scopul centrului este sa implice tinerii in problemele comunitatii , sa stimuleze initiativa, sa ofere o alternativa pentru dezvoltarea personala a tinerilor prin asumarea unor responsabilitati in organizarea proiectelor.

De curand centrul de tineret a devenit membru al unei organizatii internationale de tineret, Shokkin Group International, si este deja implicat in proiecte educative sustinute de Uniunea Europeana prin Programul Erasmus+.

Posibilele sponsorizari in aceasta directie ar putea sa sustina chiria si amenajarea unui spatiu in care acest centru sa functioneze pe o perioada de un an, startul unor activitati care sa ii asigure sustenabilitatea in timp.