Echipa Youth up to the Sky

 

Razvan R Asociatia "Un strop de fericire"

0.10769230769231% Complete
70 RON
Sumă strânsă
65,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ei sunt Delia, Razvan si Andrei, 3 tineri din Ploiesti, pasionati de aventura si calatorie care au decis sa-si depaseasca limitele in incercarea de a atinge varful muntelui Kilimanjaro (5895m) si de a atrage atentia comunitatii asupra problemei tinerilor voluntari ai Asociatiei Un Strop de Fericire.      

Tinerii voluntari care activeaza in Asociatia Un Strop de Fercire sunt peste 200, sunt implicati in activitati in Ploiesti, Valenii de Munte, Baicoi, Busteni uneori chiar si in Trusesti, jud. Botosani. Proiectele lor se desfasoara in sfera educatiei, a sportului si a socialului, in mai multe case de copii dar si pentru comunitate.

Acum ei se intalnesc pe un grup intr-o retea de socializare si de acolo construiesc echipe, evenimente, lucreaza in proiecte. Numarul celor care aspira la statutul de voluntar in acest context este in continua crestere. 

Pentru rezultate mai bune si pe temen lung asociatia isi propune sa ofere acestui centru de tineret o casa, un loc special destinat tinerilor, unde ei sa lucreze si sa socializeze, administrati de o structura formata tot din tineri.                                                                                                                                                                                   Au nevoie de aceasta casa a tinerilor unde ei sa poata exersa mai eficient initiativa, sa poata activa in proiectele adresate categoriile defavorizate, sportului, educatiei pentru ei si comunitate.

Iata ce spun Delia,Razvan si Andrei:

"Vrem sa atragem atentia comunitatii si sponsorilor asupra necesitatii dezvoltarii tineriilor prin intermediul unui unui astfel de centru dedicat tinerilor.  

Ne-am propus sa atragem fondurile inainte de a pleca. Mesajul nostru este foarte clar pentru potentialii sponsori, fie persoane fizice, fie juridice: banii se vor îndrepta, in totalitate, catre centrul pentru tineret Youth Hub AUSF din Ploiesti.  

Pana la urma, printr-un astfel de gest, ajutam impreuna atat copiii aflati in dificultate, tinerii si, pe termen lung, intreaga comunitate din Ploiesti."


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia Un Strop de Fericire este o organizatie nonprofit care ajuta copiii cu oportunitati reduse, contribuie la educatia tinerilor, incurajeaza schimbarea in comunitate.

Scopul centrului este sa implice tinerii in problemele comunitatii, sa stimuleze initiativa, sa ofere o alternativa pentru dezvoltarea personala a tinerilor prin asumarea unor responsabilitati in organizarea proiectelor.

Trei tineri ploiesteni isi vor depasi limitele fizice si psihice, in ascensiunea muntelui Kilimanjaro, pentru a strange fondurile necesare infiintarii unui centru pentru tineri in Ploiesti. Centrul de tineret al Asociatiei Un Strop de Fericire, Youth Hub AUSF, se doreste a fi o casa a tinerilor, un loc in care tinerii se pot intalni si activa in proiecte atat dedicate comunitatii locale, cat s

 

3 Donații

Anonymous

30 RON
Succes mult !!!
21 Jul 2020
01 Jul 2015
DONATIE DE TEST
17 Jun 2015
Razvan R : Asociatia "Un strop de fericire"
Echipa Youth up to the Sky